fbpx

Mod functionare

INTERNATIONAL GROUP EVENTS LTD este o companie de organizare evenimente in intreaga Europa. INTERNATIONAL GROUP EVENTS LTD este o companie inregistrata in Anglia si Tara Galilor. Numar Inregistrare: 11616672.  Comenzile efectuate pe site-ul www.internationalgevents.com sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii. Biletele comandate sunt trimise in format PDF prin e-mail/sms dupa finalizarea comenzii.

In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumparator primeste pe adresa de mail furnizata biletele cumparate (de exemplu daca a cumparat 4 bilete, primeste un fisier .pdf cu 4 bilete), pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului. Alternativ, utilizatorul cumparator poate prezenta biletele direct pe ecranul smartphone-ulului, varianta pe care o recomandam. Accesul la evenimentul pentru care s-au achizitionat bilete online se face in baza scanarii codului QR de pe bilet. Codurile QR sunt unice si fiecare permite accesul unei singure persoane la eveniment. O data scanat un cod QR, o alta persoana nu mai poate intra cu acesta, nici macar pe la o alta intrare pentru ca toate scannerele iEvents Group functioneza online si sunt sincronizate in timp real.

Relatii cu clientii

E-mailul info@internationalgevents.com la care ne puteti contacta, este conectat la un software special de tickets similar cu cel al companiilor de telefonie mobila. Colegii nostri iau ticketele pe rand pe masura ce le sunt alocate si va raspund in ordinea acestora, uneori, datorita numarului mare de cereri, procedeul putand dura pana la 48 de ore sau mai mult, in functie de complexitatea fiecaruia. Va asiguram ca toti clientii sunt in mod egal la fel fel importanti pentru noi si ca depunem toate eforturile pentru a va raspunde cat mai repede si a va oferi servicii de calitate.

Toata comunicarea cu clientii nostri se realizeaza doar in scris pentru a putea urmari discutiile si a putea rezolva cat mai eficient, rapid si cu atentie taskurile cu care va putem ajuta. iEvents Group foloseste un software de tickets performant folosit si de companiile de telefon unde fiecare task primit de la clientii nostri este alocat unui account manager si urmarit ca atare de catre colegii si superiorii sai. Va incurajam sa folositi adresa de mai sus si va multumim pentru intelegere.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de bilete, iEvents Group accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către https://www.eventbrite.co.uk, partenerul iEvents Group în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

Posesorii cardurilor American Express Card pot utiliza contul de Paypal.

Plata prin PayPal

Suma de plată se calculează în lire (£) folosind cursul Paypal din ziua efectuării comenzi.

Returnarea contravalorii biletelor

Anularea comenzilor si returnarea contravaloarii biletelor se poate face pe doar in cazuri de forta majora (ex: deces )

ATENTIE: Pentru anumite evenimente organizatorul ( iEvents Group ) este liber să nu permită renunţarea la bilet. 

ATENTIE: Echipa iEvents Group alege ca in caz de anulare a evenimentului, sa returneze contravaloarea biletelor prin Eventbrite.co.uk, dupa 14 zile lucratoare de la data anuntului. In cazul nefericit al anularii unui astfel de eveniment, veti fi informati pe e-mail iar banii se vor returna conform dorintelor organizatorului evenimentului.

ATENTIE: Contravaloarea biletelor nu se va returna prin mandat postal. In caz ca ati cumparat bilete ramburs sau din puncte fizice  si nu aveti un cont IBAN unde sa va viram contravaloarea biletelor, atunci va recomandam sa discutati cu un prieten sau un membru al familiei pentru a folosi cardul acestora. Multumim pentru intelegere.

Anumite evenimente de pe site au comisionul (indiferent de natura sa)  adaugat peste pretul biletului. Eventbrite.co.uk va putea returna in caz de anulare a comenzii doar pretul biletului nu si comisioanele aferente platii. Aceste comisioane apar inca din pagina evenimentului si “urmaresc” cumparatorul pana in ultima pagina de plata, ele fiind aceleasi. Niciun comision nu este adaugat fara a fi afisat, inafara de cele care apar pe site in toti pasii de cumparare si de navigare.

Eventbrite este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona de la organizatorii de spectacole bilete de acces la evenimentele organizate de aceştia. Pe cale de consecinţă, întreaga răspundere faţă de utilizatori în legătură cu evenimentele respective revine organizatorilor de spectacole. Aceştia îşi asumă integral răspunderea faţă de cumpărătorii de bilet pentru eventualele întarzieri, amânari, anulări sau pentru orice alte probleme în legătură cu evenimentele ale căror bilete au fost comercializate prin intermediul platformei iEvents Group, pentru derularea acestora în condiții necorespunzătoare sau in alte condiții decât cele comunicate public de organizator sau cele prevăzute de legislația in materie, precum şi pentru orice restricții impuse cu privire la evenimente de terțe persoane implicate in organizarea lor sau de autorități. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice.

Biletul achiziţionat poate fi returnat sau schimbat numai cu respectarea condiţiilor de la pct. A de mai jos, cu excepţia cazului în care evenimentul respectiv este anulat (nu mai are loc), caz în care returnarea biletului şi rambursarea sumelor achitate va fi efectuată potrivit lit. B de mai jos. Sub nicio forma nu se mai iau in considerare cererile de rambursare primite dupa data si ora de incepere a evenimentului.

A. Returnarea biletului poate fi efectuată în termenele şi cu respectarea condiţiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către info@internationalgevents.com:

Dacă solicitarea de returnare ( doar in cazuri de forta majora ) este formulată cu cel puţin 14 de zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau de prima zi a acestuia, în cazul unui festival), cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului un voucher pentru întreaga sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.internationalgevents.com.

B. În eventualitatea anulării unui eveniment, vă rugăm să trimiteţi solicitarea dvs. în acest sens pe adresa info@internationalgevents.com, precum şi către adresa de contact a organizatorului evenimentului anulat. Eventbrite va colabora cu organizatorul evenimentului în cauză în vederea rambursării sumelor achitate cu titlu de preţ pentru biletele achiziţionate de dvs, dar nu oferă nicio garanţie în acest sens şi nu are nicio obligaţie de a despăgubi cumpărătorul de bilet în lipsa unei înţelegeri prealabile cu organizatorul evenimentului. În principiu, în funcţie de momentul la care este formulată solicitarea, sumele vor fi rambursate fie de organizatorul de spectacole, dacă iEvents Group a transferat deja la momentul solicitării sumele încasate pe seama acestuia din vânzarea de bilete, fie de Ia Eventbrite, dacă are acordul organizatorului pentru restituirea acestor sume, în termen de maxim 15 zile lucrătoare, doar prin transfer bancar. Pentru a înlătura orice îndoială, Eventbrite şi organizatorul evenimentului precizează că nu va fi returnat decât preţul biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc).

Modalitati de rambursare a contravalorii biletelor in functie de modalitatea de plata cu care s-au achizitionat bilete, in urma solicitarii scrise primite pe adresa: info@internationalgevents.com:

– daca biletele au fost achizitionate cu plata prin card sau paypal rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua in contul din care s-a facut plata initiala;

In caz de pierdere sau de furt al biletelor online, utilizatorul cumparator este obligat sa notifice acest fapt catre iEvents Group, pe adresa info@internationalgevents.com, in vederea inlocuirii biletelor. In cazul in care utilizatorul nu procedeaza la notificarea Eventbrite in timp util, iEvents Group nu isi asuma nicio raspundere pentru utilizarea biletelor respective de o alta persoana, nici pentru imposibilitatea cumparatorului initial de a mai participa la evenimentul respectiv pe baza biletelor pierdute / furate.

Sub nicio forma biletele nu se mai pot returna dupa ce evenimentul a avut loc.

Comisioane puse peste pretul biletelor pe site si in puncte fizice

Anumiti organizatori cu care lucreaza iEvents Group aleg sa adauge anumite taxe aferente biletelor peste pretul acestora. Asa ca in anumite cazuri veti plati o suma mai mare decat cea comunicata pe anumite canale media atat pe site cat si in punctele fizice de vanzare. iEvents Group mereu va afisa suma finala platita de client inainte ce acesta sa efectueze plata. Mentionam ca aceste sume nu reprezinta intotdeauna comisionul iEvents Group si ca acesta este pretul final platit de catre toti clientii care merg la spectacol indiferent de locul de achizitie al biletelor.

Revanzarea biletelor

Revanzarea biletelor cumparate prin intermediul iEvents Group este strict interzisa. Daca doriti sa renuntati la bilete si sa va recuperati banii pe biletele cumparate va recomandam sa scrieti la adresa de e-mail info@internationalgevents.com si sa solicitati acest lucru. Atentie, trebuie sa respectati termenii si conditiile de la capitolul Returnarea contravalorii biletelor din Termenii si conditiile iEvents Group.

Traficul de date

Protectie la supraincarcarea retelei

iEvents Group poate limita in timp real numarul de bilete disponibile la un anumit eveniment atunci cand cererea (globala sau locala) este foarte mare pentru a proteja reteaua / paltforma de supraincarcare si a va asigura o experienta de cumparare cat mai placuta. Pe masura ce traficul scade, biletele se vor repune in vanzare, treptat. Aceste practici sunt comune asa ca uneori s-ar putea sa observati tarife pe cale de epuizare urmand ca in scurt timp alte bilete sa apara la vanzare.

Locuri cu viziblitate limitata

iEvents Group isi rezerva dreptul de a pune in vanzare prin Eventbrite locuri cu vizibilitatea limitata. Acestea vor avea o denumire care specifica acest lucru clar. Locurile cu vizibilitatea limitata nu garanteaza cea mai buna experienta de concert. S-ar putea sa fiti nevoiti sa va ridicati in picioare pentru a urmari concertul sau o parte din vizibilitatea dumneavoastra sa fie afectata de balustrade sau de umbrele de baruri, corturi de sunet dar fara a se limita la acestea. Odata cumparate, aceste bilete nu mai pot fi returnate nici inainte, nici dupa eveniment. Cumparatorul isi asuma vizibilitatea limitata in momentul cumpararii biletelor.

Limitarea răspunderii

iEvents nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul sau pentru serviciul de plată prin Eventbrite. iEvents nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru, iEvents Group va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude. Eventbrite nu este responsabil pentru nicio modificare efectuata de iEvents Group asupra evenimentelor la care vinde bilete.

International Group Events Limited.

Nr: 11616672

20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU

 

Copyright 2018 © International Group Events Ltd. All rights reserved.

Cumpãrã BILETE
Sunã ACUM